Profil

Skave El-forretning

Butikken blev grundlagt i 1956 af Knud Erik Hedegaard med el-installation og salg af hvidevarer som arbejdsområder.

I 1968 blev forretningen medlem af kæden El-salg, som er en frivillig indkøbskæde, der ejes af mere end 170 selvstændige el-installatører beliggende i hele Danmark samt Færøerne.

Installationsafdelingen blev i 1972 overdraget til Mejrup Skave El. Herefter har Skave El-Forretning udelukkende beskæftiget sig med salg af hvidevarer samt reparation af samme, salg af belysning og små-apparater. Vi har også en del salg til engroskunder som mindre elektrikere og boligselskaber.

Kom på rundtur i butikken:

I 1997 blev firmaet overtaget af Knud Erik Hedegaards sønner Jørgen Hedegaard og Jens Kristian Hedegaard. Der er pt. 4 montører/teknikere og 3 butiksansatte tilknyttet firmaet.

Firmaets medarbejdere: Klik her

Vores butikspersonale er af alle faguddannede, og vi bestræber os på at finde de rigtige produkter til dig, som passer til dine ønsker/behov.

Service er vanedannende, og derfor er vores 4 montører også hurtigt ude og kan hjælpe, hvis et produkt bliver defekt. Så hos Skave El-Forretning er du sikret: Tryghedsrådgivning og seriøs prispolitik samt hurtig service. Bestil service

Husk, vi er altid friske med et godt tilbud……..